ZIELONY KOKTAJL Z SELEREM I GRUSZKĄ

ZIELONY KOKTAJL Z SELEREM I GRUSZKĄ

ZIELONY KOKTAJL Z SELEREM I GRUSZKĄ

DZIEŃ 3 - ZIELONY KOKTAJL Z GRUSZKĄ I SELEREM SKŁADNIKI: 2 garście szpinaku 1 gruszka 1 łodyga selera 2 plastry imbiru 1 /2 Soku z cytryny 50 ml wody (opcjonalnie) PRZYGOTOWANIE: Umyty, świeży szpinak wkładam do blendera. Następnie obroną gruszkę kroję na kawałki i wkładam do blendera. Selera myję i kroję na mniejsze części dodaję do blendera. Dwa plastry imbiru drobno siekam dodaję do pozostałych składników. Na sam koniec wyciskam sok z polowy cytryny. Można dodać do składników ok 50 ml wody. Blenduję na ko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.