UDZIEC Z INDYKA FASZEROWANY MIĘSEM MIELONYM

UDZIEC Z INDYKA FASZEROWANY MIĘSEM MIELONYM

UDZIEC Z INDYKA FASZEROWANY MIĘSEM MIELONYM

SKŁADNIKI DLA 4 OSÓB: 1 kg udźca z indyka 500 g mięsa mielonego z indyka 5 łyżek prażonej cebulki 3 łyżki drobno posiekanej natki Sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka papryki chilli 1 łyżeczka papryki czerwonej słodkiej 1 łyżeczka czosnku granulowanego 1 łyżeczka wegety 2 ząbki czosnku PRZYGOTOWANIE:  Udziec myjemy a następnie wycinamy wszystkie kości i chrząstki, można również usunąć skórę. Dokładnie mięso nacieramy przyprawami oraz czosnkiem przeciśniętym przez praskę. Posypu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotowanie Patki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.