Zapiekana karkówka z pieczarkami

Zapiekana karkówka z pieczarkami

Zapiekana karkówka z pieczarkami

Przepis na : obiad

Doskonała alternatywa dla niedzielnych rolad   Składniki karkówka, 0.5 kg pieczarki, 200g cebula, 1 duża sztuka mąka, do panierowania margaryna, 3-4 łyżki kostka rosołowa, 1 sztuka sól, pieprz, Delikat do mięs Przygotowanie Mięso kroimy na plastry. Doprawiamy solą, pieprzem i Delikatem. Panierujemy w mące i podsmażamy na odrobinie margaryny, przekładamy do żaroodpornego naczynia. Cebulę kroimy w pióra, pieczarki w plastry, podsmażamy na margarynie na tej samej patelni. Wykładamy na mięso. Na patelnię ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Gotowanie moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.