S k ł a d n i k i: (dla 2-3 osób) - 100 g kaszy jęczmiennej - 1 kabaczek - 1 duży pomidor - 0,5 pęczka kolendry - 0,5 pęczka natki pietruszki - 3 łyżki oliwy z oliwek - 1 łyżeczka soli - 1 cm czerwonej pasty curry S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: kaszę gotujemy, na patelni rozgrzewamy oliwę, dodajemy pokrojonego w półtalarki kabaczka i pomidora i dusimy z dodatkiem soli i pasty curry. gdy kabaczek jest już miękki dosypujemy kaszę i posiekaną kolendrę oraz natkę, mieszamy, konsumujem... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii. Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)