S k ł a d n i k i: (dla 3 osób) - 3 okrągłe cukinie (u mnie żółte) - 1 szklanka zielonej soczewicy - 100 g rukoli - 1 czerwona papryczka chili - 1 łyżeczka soli - 3 łyżki oliwy S p o s ó b p r z y g o t o w a n i a: soczewicę gotujemy, cukinie wydrążamy, siekamy to, co wyjęliśmy ze środka, podsmażamy na oliwie z dodatkiem papryczki chili i soli. gdy cukinia jest już miękka dodajemy ugotowaną soczewicę i posiekaną rukolę. wydrążone cukinie skrapiamy oliwą i lekko solimy, nadziewamy farszem ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Gocha gotuje to połączenie moich największych pasji - gotowania i fotografii. Zapraszam w kulinarną podróż po moim świecie :)