Pasta z Tuńczyka

Pasta z Tuńczyka

Pasta z Tuńczyka

Składniki: 250 g biał ego sera półtłustego 185g Tuńczyka rozdrobnoinego w oleju roślinnym 1 czerwona cebula 5 jajek sól, pieprz sz czypta tymianku ły żeczka oct u kilka kropel cytryny natka pie truszki Przygotowanie: Wło żyć do miski ser , tuńczyka, pokrojoną w dr obną kostkę cebulę. Doprawić sol ą , pieprzem , tymiankiem, octem i cytryną. Dodać poszatkowaną pietruszkę. Wymieszać. Jajka ugotować na twardo. Przekroić na pół, wyjąć żółtka . Wypełnić pastą . Ż ółtka rozdrobnić i posypać nimi nafaszerowane jajka , jes... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gaździnka warzy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.