Czekoladowe fondue

41
  • Czekoladowe fondue
  • Czekoladowe fondue

    Przepis na : deser

    Opis: Świeże owoce i pyszna czekolada to połączenie doskonałe, a naczynie z czekoladowym fondue łączy ludzi! Fondue czekoladowe to deser, do którego idealnie pasują truskawki, maliny, borówki amerykańskie, melon lub arbuz. Składniki: 2 tabliczki gorzkiej czekolady 1 tabliczka mlecznej czekolady 200 gram śmietany kremówki Świeże owoce Sposób przygotowania: Jeśli jesteś szczęśliwym posiadaczem naczynia do fondue wykorzystaj je! Czekoladę musimy połamać na małe kawałki. W kąpieli wodnej rozpuszczamy połamaną czek... Czytaj dalej na blogu FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne


    Inne przepisy z FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarne

    Dodaj komentarz