Łódeczki z cukinii z nadzieniem z tofu
Łódeczki z cukinii z nadzieniem z tofu
To ciekawie wyglądające danie, jest fajnym pomysłem na coś świeżego na obiad. Człowiek czuje się po nim odpowiednio syty, bo wie, że zjadł zdrowo. Polecam popłynąć w kuchni. Do łódeczek z cukinii wrzucić farsz z tofu. Smacznego. POTRZEBUJEMY 2-3 mniejsze cukinie Około 200 g tofu (zwykłe, wędzone lub z bazylią) 2 średnie cebule Ząbek czosnku 1 czerwona papryka 0,5 kg pomidorów (mogą być z puszki) Garść startego sera żółtego Garść świeżej bazylii 2 łyżki oliwy lub oleju Sól i pieprz oraz kminek (adsbygoogle = ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Fleksitarianizm.pl
Autor
Fleksitarianizm
Jestem fleksitarianinem, czyli ograniczam spożycie mięsa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, obiad, bez pieczenia
Inne przepisy z Fleksitarianizm.pl
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję