Panierowany kotlet drobiowy - dużo lepsza wersja

Panierowany kotlet drobiowy - dużo lepsza wersja

Panierowany kotlet drobiowy - dużo lepsza wersja

Każdy Polak lubi na obiad dostać dobry kawał mięsa, dziś u mnie każdemu znane kotlety bite, tym razem drobiowe, proste danie w trochę innej formie. SKŁADNIKI: 1 filet z kurczaka 1 cebula mleko sól pieprz żurawina leśna firmy Moryń PANIERKA: olej jajko+mleko bułka tarta+mąka pszenna WYKONANIE: 1. Filet z kurczaka kroimy na plastry, ubijamy. Cebulę kroimy w talarki, Całość przekładamy do miski i zalewamy mlekiem tak aby mięso było zakryte. Odstawiamy na całą noc do lodówki. 2. Na drugi dzień ubite filety wyci... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dziś Ja gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.