Wymiary Formy : 26cm x 26cm Składniki: *Pianka agrestowa: - 600ml śmietany 30% - 2 galaretki agrestowe - 200ml wody *Dodatkowo: - 2 galaretki agrestowe - 200ml wody - 400g winogron - 18-19 szt. herbatników WYKONANIE: 2 galaretki rozpuszczamy w 200ml gorącej wody, dobrze mieszamy i pozostawiamy aż do wystygnięcia. Spód blaszki wykładamy papierem do pieczenia, na papier układamy herbatniki. Gdy galaretka wystygła i nabiera gęściejszej konsystenci ubijamy śmietanę 30% aż będzie sztywna po czym dodajemy galare... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...