Płatki ryżowe – przepis

Płatki ryżowe – przepis

Płatki ryżowe – przepis

Przepis na : deser

Pyszny pomysł na śniadanie czy lunch. Dobre na ciepło i na zimno (można więc zrobić dzień wcześniej i rano mieć gotowe śniadanie). Smakuje dzieciom i dorosłym. Można przygotować to danie w wersji wegańskiej wybierając mleko roślinne zamiast krowiego. PRZEPIS NA P ŁATKI RYŻOWE Składniki na p łatki ryżowe: 1,5 szkl mleka 10 łyżek płatków ryżowych 2 łyżki chia 1 łyżka syropu klonowego ulubione owoce np maliny Jak zrobić p łatki ryżowe: Mleko zagotowujemy, wrzucamy płatki i gotujemy 2-3 minutki. Przykrywamy przykryw... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.