Jajka marmurkowe

Jajka marmurkowe

Jajka marmurkowe

Przepis na : śniadanie

Jajka marmurkowe – efektowne jajka, które nie tylko dobrze smakują, ale również pięknie ozdobią świąteczny stół. Do ich zabarwienia koniecznie należy wybrać naturalny, jadalny barwnik – może to być wywar z łupin cebuli albo napar z czarnej herbaty. Do takie wywaru możemy dodać też ulubione przyprawy np kminek, kumin, kolendrę, zioła prowansalskie, dzięki którym jajka mogą zyskać również oryginalny smak. PRZEPIS NA JAJKA MARMURKOWE Składniki na jajka marmurkowe: 10 jajek 2 duże garście łupin z ceb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dorota Smakuje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.