Przepis na : kolacja
Brukselka z patelni – smaczny dodatek do obiadu Teraz mamy sezon na brukselkę – trzeba korzystać. Bardzo lubię warzywa stir-fry – krótko smażone na dobrym oleju lub ghee na mocno rozgrzanej patelni. Tracą swoją surowość, ale zachowują jędrność, olej i przyprawy wzmacniają ich smak. Takie warzywa można zjeść same w postaci surówki, można tez dodać do nich ryż czy kaszę i mieć fajny, wartościowy, tani posiłek. Bardzo lubię brukselkę. Przygotujcie ją raz, taką właśnie smażoną i spróbujcie jak bardzo ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...