Granola z masłem orzechowym

Granola z masłem orzechowym

Granola z masłem orzechowym

Dawno nie jadłam tak dobrej granoli, jest pyszna! Najlepiej smakuje z gęstym jogurtem i bananami, świetna jako zwykła przekąska albo dodatek do deserów. Granolę przygotowuje się bardzo szybko i łatwo. Polecam! :) Składniki: 2 łyżki gładkiego masła orzechowego 2 łyżki melasy szczypta soli 3/4 szklanki płatków owsianych Masło orzechowe wymieszać z melasą i szczyptą soli. Dodać płatki owsiane i dokładnie połączyć. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Wyłożyć przygotowaną mieszankę. Piec w temperaturze 150 stopni przez... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Domowa cukiernia Ewy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.