Pomarańczowa Panna Cotta z rumem.

Pomarańczowa Panna Cotta z rumem.

Pomarańczowa Panna Cotta z rumem.

Dziś przepis na wspaniały deser. :) Składniki (2 małe pucharki): I. Kandyzowana skórka pomarańczowa: 2 pomarańcze 200 ml wody 200 g cukru pudru/kryształu 3 kawałki skórki cytrynowej  II. Panna Cotta: 300 ml śmietanki 75 ml tłustego mleka 3 płatki żelatyny  75 g cukru otarta skórka z 2 pomarańczy 2 łyżki jasnego rumu III. Mus pomarańczowy 2 pomarańcze ( Te, z których otarliśmy skórkę do Panna Cotty.) cukier do smaku + 1 galaretka pomarańczowa i klej spożywczy Sposób przygotowania: Na początku przygotowujemy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu DominikaDolci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.