Domowe masło czekoladowo-orzechowe

Domowe masło czekoladowo-orzechowe

Domowe masło czekoladowo-orzechowe

  Składniki: 1/4 szklanki wody 150g zmiksowanych orzechów (najlepiej laskowych)  100g czekolady (mlecznej lub gorzkiej) 2,5 łyżki cukru 1 łyżka kakao 120g masła 1. Gotujemy wodę z cukrem, dodajemy kakao. 2. Zdejmujemy z ognia i dodajemy czekoladę i orzechy. 3. Na końcu łączymy z masłem. 4. Przechowujemy w lodówce. Smacznego! czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ditecz

Autor

Ditecz

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

masło orzechowe, orzechy, czekolada, kakao, orzechy laskowe, krem, czekoladowa, nutella, krem czekoladowy, domowa czekolada

Inne przepisy z Ditecz

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.