Przepis na podgrzybki marynowane

Przepis na podgrzybki marynowane

Przepis na podgrzybki marynowane

  Marynowane podgrzybki     Od dzieciństwa jadłem i lubiłem grzyby. Zasadniczo w każdej wersji. Mogły być w sosie jako dodatek do ziemniaczków, jak również takie ze słoiczka - grzybki w occie.  👉Jak zrobić podgrzybki marynowane❓      Aby zrobić grzyby na zimę w słoikach trzeba je najpierw zebrać.  Krok pierwszy idziemy do lasu i zbieramy podgrzybki. Podgrzybki to jedne z najbardziej popularnych grzybów i oczywiście są jadalne.  Krok 2, to czyścimy podgrzy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Agnieszka SnochAgnieszka Snoch

Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, przetwory

Inne przepisy z Dieta Rozdzielna i Zdrowie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.