Link do filmu z przepisem Składniki: 480g mąki orkiszowej typ 630 (może być też pszenna) 290ml letniej wody 20g drożdży 1 łyżeczka cukru 1 płaska łyżeczka soli 6 łyżek oleju 2 duże cebule Przygotowanie: Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni na 4 łyżkach oleju do lekkiego zrumienienia. Zdejmujemy z ognia, delikatnie solimy i zostawiamy do ostygnięcia. Drożdże rozpuszczamy w odrobinie wody plus cukier. Wsypujemy mąkę, dodajemy sól i wlewając partiami wodę zaczynamy wyrabiać ci...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Jestem absolwentką technologii żywności. Moją pasją jest gotowanie i przyrządzanie zdrowych potraw, dlatego na co dzień praktykuję dietę rozdzielną, promuję ją - gorąco ją polecam, by poprawić lub odzyskać utracone zdrowie, zwiększyć swoją energię i lepiej się prezentować. Moja fascynacja dietą rozdzielną bierze się z faktu, że stosując ją by poprawić zdrowie można przy okazji schudnąć, albo chcąc schudnąć można poprawić zdrowie.