Kania w occie

Kania w occie

Kania w occie

Opiekane kanie w occie Marynowana kania w occie bez pasteryzacji to znakomity pomysł na te popularne grzyby. Jak zrobić dobre kanie? Kanie marynowane w zalewie słodko kwaśnej, dzisiaj prosty przewodnik jak przyrządzić kanie na patelni na już lub zamarynować w occie na później. Gdzie rosną kanie? W tym roku opanowały większość łąk i miejsc przyległych do lasów. Mamy ogromny wysyp kani, kani – czubajki lub jak kto woli grzyb sowa. Jak wygląda grzyb sowa czy kania nie będę się rozpisywać. Każdy z nas zbierając k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Dieta moja pasja

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Elżbieta DziurkowskaElżbieta Dziurkowska

Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, przetwory

Inne przepisy z Dieta moja pasja

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.