Jajka po tatarsku Fakt jest taki, że wiele osób zastanawia się jak ugotować idealne jajka na twardo, łatwo je obrać, a później zrobić pyszne jajka po tatarsku? Gotowanie jajek niby prosta sprawa, a czasem sprawia trudności, a najbardziej w jajkach na twardo i czas gotowania. Faszerowane jajka na Wielkanoc, to pozycja obowiązkowa. Nie wyobrażam sobie bez nich Świąt. Jajka faszerowane sosem tatarskim Sos tatarski sprawdza się tak do mięs, ryb, jajek jak i do różnych roladek, słonych babeczek czy krakersów. Ten... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...Zaczęło się bardzo niewinnie, od spisywania przepisów. Z czasem nabrało rozpędu i ze skromnej pasji zmieniło się w pełen etat. Zauważona przez innych, nie tylko mogę się spełniać i samorealizować, ale także rozwijać.Nigdy nie jest za późno aby zacząć coś nowego, aby się uczyć , aby obrać nowy kierunek. Mała pasja , często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń.