Żeberka słodko-kwaśne pieczone w garnku glinianym

Żeberka słodko-kwaśne pieczone w garnku glinianym

Żeberka słodko-kwaśne pieczone w garnku glinianym

Przepis na : obiad

Żeberka słodko-kwaśne pieczone w garnku glinianym to idealny pomysł na obiad dla całej rodziny! Pieczenie w garnku glinianym sprawi, że mięso stanie się kruche i jednocześnie zachowa soczystość oraz intensywność smaku. Sodko-kwaśna marynata na bazie miodu i octu balsamicznego sprawdza się doskonale, a żeberka dzięki niej smakują naprawdę wyśmienicie. Taki obiad z pewnością spodoba się nie tylko miłośnikom klasycznych, domowych potraw, które również zyskują nowy wymiar dzięki Czytaj więcej » ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Di gotuje

Warto przeczytać

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.