Pestki słonecznika w maślanym karmelu
Pestki słonecznika w maślanym karmelu
Tak przygotowany słonecznik jest nie tylko pyszną przekąską, ale również świetnym dodatkiem do przeróżnych ciast i deserów. Uwielbiam jego przyjemną chrupkość oraz maślano-karmelowy smak! Koniecznie spróbujcie takiego połączenia. łuskane pestki słonecznika Dodatkowo: 1 łyżka masła - na każde 100g łuskanych pestek 1 łyżka cukru - na każde 100g łuskanych pestek (można dodać odrobinę więcej) Masło z cukrem rozpuścić na patelni. Następnie należy dodać pestki słonecznika. Całość dokładnie połączyć i ciągle mie... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
słonecznik, przekąski, przekąska, ciasto, deser, desery, przystawki
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję