Golonka gotowana w piwie z nutą musztardy i jałowca
Golonka gotowana w piwie z nutą musztardy i jałowca
Przepis na : obiad
https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Tak przygotowana golonka jest miękka, soczysta i niezwykle aromatyczna. Idealnie nadaję się na obiad, czy kanapkę. 1 golonka (około 600-700g z kostką) 1 cebula 2 łyżki oleju sól Marynata: 2 ziarnka jałowca 1 łyżka musztardy (najlepiej ostrej) Zalewa: 1/2 litra piwa 2 listki laurowe 2 ziarna ziela angielskiego 1 łyżeczka czosnku granulowanego sól Golonkę umyć, osuszyć, natrzeć solą i kolejno mary... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Di gotuje
Autor
Di gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
golonka, obiad, mięso, kanapki, kanapka, mięso duszone
Inne przepisy z Di gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję