Wegańskie pralinki kokosowe w glazurze kakaowej

Wegańskie pralinki kokosowe w glazurze kakaowej

Wegańskie pralinki kokosowe w glazurze kakaowej

Składniki: (24-26 pralinek wielkości orzecha włoskiego) 110 g. kaszy jaglanej 65 g. błyskawicznych płatków ryżowych 330 ml. wody kokosowej * 120 g. wiórków kokosowych 2 łyżki golden syrup'u 2 łyżki likieru kokosowego (opcjonalnie) Glazura kakaowa 130 ml. mleczka kokosowego 3 łyżki ciemnego kakao 2 łyżki golden syrup'u 1 łyżeczka żelatyny W garnku zagotuj wodę kokosową i wrzuć do niej kaszę jaglaną. Zamieszaj i przykryj garnek pokrywką, zmniejsz ognień na malutki. Gotuj kaszę przez 10 minut.  Do kaszy ws... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.