Mus rabarbarowy z jagodami goji

Mus rabarbarowy z jagodami goji

Mus rabarbarowy z jagodami goji

Składniki: (około 1 litra musu)   500 g. czerwonych łodyg rabarbaru 300 g. jabłek (waga po obraniu i usunięciu gniazd nasiennych) 80 g. jagód goji 6 łyżek cukru 2 łyżeczki cukru waniliowego 2 łyżeczki soku z cytryny 2 łyżki golden syrup'u Migdałowa posypka: 3 duże garście łuskanych migdałów 2 łyżki golden syrup'u Rabarbar umyj i pokrój w cienie plasterki. Jabłka pokrój w małą kosteczkę. W garnku wymieszaj ze sobą jabłka, rabarbar, jagody goji i cukier. Garnek postaw na ogniu i mieszając co chwilę praż ow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Delicious Place

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.