Przepis na : śniadanie
Bardzo prosta, a jakże smaczna przystawka lub śniadanie z fasolką szparagową w roli głównej. Polecam wierzch pospać tartym oscypkiem, ewentualnie parmezanem :) Składniki: 150-200 g fasolki szparagowej 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka masła 2 ząbki czosnku garstka pokruszonych pistacji 1 kulka burraty łyżka posiekanej natki pietruszki łyżka startego drobno oscypka odrobina skórki otartej z cytryny sól, pieprz Fasolkę wrzucamy na wrzątek i gotujemy 3 minuty. Odcedzamy i po chwili kroimy na krótsze kawałki. Na p... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...