CZERWONE SCHABOWE Z CHILLI BEZ PANIERKI

CZERWONE SCHABOWE Z CHILLI BEZ PANIERKI

CZERWONE SCHABOWE Z CHILLI BEZ PANIERKI

Nie znoszę tradycyjnych schabowych i nigdy ich nie jem, choć Chłopaki, mówią, że robię bardzo dobre. Może dlatego, że babciną metodą smażę je na klarowanym maśle. W dni, kiedy są schabowe, zwykle robię sobie do zjedzenia coś innego. Tym razem w ramach buntu przeciwko panierce, postanowiłam zrobić Chłopakom trochę inne schabowe. Składniki: 4 kotlety schabowe ostra papryczka 4 ząbki czosnku 2 łyżki klarowanegomasła 2 łyżki ketchupu  łyżeczka pikantnej papryki wędzonej (pimienton) sól Kotlety lekko stłukłam, po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cytryna&Co.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.