Cukinia faszerowana kaszą jaglaną
Cukinia faszerowana kaszą jaglaną
Składniki: - 200g kaszy jaglanej - 4 małe cukinie - podwójna pierś z kurczaka - cebula - 2 pomidory - 350g przecieru pomidorowego - przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka, curry, chili, oregano - oliwa - żółty ser Przygotowanie: 1. Cukinie należy przekroić na pół i wydrążyć środek. Następnie solimy, pieprzymy i olejem smarujemy dokładnie środek cukinii. Wkładamy do piekarnika na 180 stopni C i pieczemy przez 18min. 2. Gotujemy kaszę jaglaną według zaleceń na opakowaniu. 3 .Pierś z kurczaka kroimy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Coś z niczego
Autor
Ania Frąckowiak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cukinia, kasza jaglana, kasza, piersi, pierś, kurczak, papryka, zupa pomidorowa, deser, curry, desery, sałatka, sałatki, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, cukinia faszerowana, kurczak z pomidorami, kurczak w pomidorach, pierś z kurczaka w pomidorach, kurczak z papryką , kurczak curry, kurczak pieczony, kurczak z serem, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, sałatka z kurczakiem, sałatka z pomidorem, piersi z kurczaka faszerowane, sałatka z papryki, sałatka curry
Inne przepisy z Coś z niczego
Dodaj komentarz