Składniki – porcja na jedną pizze: 250 gram przecieru pomidorowego, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki cukru, 3 łyżki oliwy, zioła prowansalskie, bazylia, pieprz. Krok 1 Do miski wlewamy przecier pomidorowy i oliwę. Dodajemy sól, cukier, zioła prowansalskie, bazylię i pieprz. Całość dokładnie mieszamy. Smacznego function load(url, callback) { var xhr; if(typeof XMLHttpRequest !== 'undefined') xhr = new XMLHttpRequest(); else { var versions = ['MSXML2.XmlHttp.5.0', 'MSXML2.XmlHttp.4.0', 'MSXML2.XmlHttp.3.0', 'MSXML2.XmlHttp....
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Kocham życie i wszystko to, co mnie otacza – ludzi, miejsca, muzykę,podróże. Wieczna optymistka szukająca wyzwań, Już zastanawiam się „Ciekawe, co fajnego się dziś wydarzy?” :)