Wielkanocny stół zawsze ugina się pod ciężarem świątecznych dań. Nie może na nim zabraknąć tradycyjnej babki, która nie musi być jednak nudna i przewidywalna. Nasza WIELKANOCNA BABKA Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI ma swój charakter oraz łączy delikatność i puszystość swojego środka z chrupiącymi migdałami. Artykuł WIELKANOCNA BABKA Z PRAŻONYMI MIGDAŁAMI pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...Artystyczny magazyn kulinarny dla prawdziwych foodies!