19 kwietnia – Steki i spółka – Wrocław
19 kwietnia – Steki i spółka – Wrocław
Warsztaty kulinarne pt.: "Steki i spółka" to prawdziwa gratka dla wszystkich miłośników wołowiny. Jak prawidłowo przyrządzić stek? Ile jest tych stopni wysmażenia? Na te i wszystkie inne pytania odpowie Wam prowadzący już 19 kwietnia. Artykuł 19 kwietnia – Steki i spółka – Wrocław pochodzi z serwisu CookMagazine . czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu COOKMAGAZINE
Autor
COOKMAGAZINE
Artystyczny magazyn kulinarny dla prawdziwych foodies!
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
wołowina, mięso, stek wołowy
Inne przepisy z COOKMAGAZINE
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję