Drobiowa wątróbka duszona z cebulką

Drobiowa wątróbka duszona z cebulką

Drobiowa wątróbka duszona z cebulką

Przepis na : obiad

Wątróbka gości u mnie dość często od pewnego czasu. Żeby jednak nie znudziła się, to staram się przygotowywać ją na różne sposoby. Dzisiaj najprostszy, czyli wątróbka duszona na maśle, z cebulą i odrobiną czosnku. To potrawa szybka i prosta do przygotowania, może więc można ją zrobić na obiad, kiedy mamy mało czasu.  Składniki na 2-3 porcje: 500 g drobiowej wątróbki 2 średnie cebule 2-3 duże ząbki czosnku sól i pieprz masło do smażenia mąka do oprószenia wątróbki Wątróbkę oczyścić z ewentualnym błonek. Opłukać p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.