Drink arbuzowo-jeżynowy z rumem i w wersji bez alkoholu

Drink arbuzowo-jeżynowy z rumem i w wersji bez alkoholu

Drink arbuzowo-jeżynowy z rumem i w wersji bez alkoholu

Szukając pomysłu na oryginalne menu na parapetówkę, wpadłam na pomysł drinka arbuzowego z mrożonymi jeżynami i rumem. Nie każdy lubi napoje o takiej konsystencji, ale na pewno zasmakuje wielbicielom smoothie's czy warzywno-owocowych koktajli. Jeśli taki napój przygotujemy bez dodatku alkoholu, wtedy będą mogły go wypić także dzieci. Jestem pewna, że moim gościom przypadnie on do gustu 😊 Składniki: świeży arbuz mrożone jeżyny biały rum dodatkowo:  cytryna lub limonka kostki lodu listki świeżej mięty Jak p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codzienna kuchnia niecodzienna

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

9 najlepszych sałatek na imprezę!

Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.