Kwaśny rabarbar pod szwajcarską bezą
Kwaśny rabarbar pod szwajcarską bezą
Nareszcie doczekałam się sezonu na rabarbar. Upiekłam przepyszne, kruche ciasto z rabarbarem i delikatną bezą. Uwielbiam rabarbar, który mimo że smakuje jak owoc, jest w rzeczywistości warzywem. To trochę jak z awokado – wygląda i smakuje jak warzywo, ale jest owocem. Jednak bez względu na to, czy mamy do czynienia z owocem, czy z warzywem, najważniejsze jest, żeby ciasto było pyszne! A z rabarbarem zawsze wychodzi wyjątkowo! Słodko-kwaśne ciasto rabarbarowe, które zawsze wychodzą perfekcyjnie Rabarbar to jeden ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu codojedzenia
Autor
codojedzenia
Molekularny biolog z wykształcenia, kulinarna blogerka z zamiłowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, ciasto bez pieczenia, ciasto z truskawkami
Inne przepisy z codojedzenia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję