Cessarecee z sosem czterogrzybowym

Cessarecee z sosem czterogrzybowym

Cessarecee z sosem czterogrzybowym

Przepis na : obiad

  Dzień dobry. Makaron Cessarecce to dosyć grube rurki rozcięte w górnej części. Jest bardzo efektowny, ale równie dobrze spiszą się nasze rurki lub grube świderki.Najlepszy jest z sosem z kilku rodzajów grzybów, chociaż same podgrzybki też się dobrze sprawdzają. Potrzebujemy:  20 dag makaronu Cassarecee (Mogą być grube  świderki) 25 dag grzybów leśnych mieszanych 2 łyżki masła naturalnego 1 mały kubek śmietany 22 % lub 30% 1 cebula, 1 duży ząbek czosnek 20 dag sera żółtego sos sojowy grzybowy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Co w garnkach piszczy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.