Czasami, gdy zostaje mi trochę masy kajmakowej lub jak chce się coś słodkiego do kawy lub mam niespodziewanych gości robię wafelki (tzw. pischingera). Jest to najszybszy deser, a wafelki pychotka :-) Dzieci je uwielbiają! Składniki: 1 puszka masy kajmakowej 1 opakowanie wafli tortowych Przygotowanie: Przed przygotowaniem wafli masę kajmakową przez ok. godzinę trzymamy w ciepłym miejscu lub ogrzewamy w ciepłej wodzie, żeby łatwiej było ja rozsmarować. Następnie wafle przekładamy masą kajmakową. Całość obciążyć by w... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.