Składniki: 1/2 kg truskawek 2 opakowania galaretki truskawkowej 2 łyżki żelatyny 500 ml wrzącej wody Przygotowanie: 2 opakowania galaretek rozpuścić w 500 ml wrzącej wody, następnie dodać 2 łyżki żelatyny i dokładnie rozpuścić. Odstawić do przestudzenia. Truskawki wypłukać dokładnie pod bieżącą zimną wodą. Szypułki należy usunąć tuż przed zmiksowaniem, by woda nie przedostała się do środka i nie pogorszyła smaku. Na koniec połączyć rozpuszczona galaretkę z musem z truskawek i przelać do pucharków. Wstawić do lo... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.