Przepis na : deser
Piyrwy [1] niy bōło [2] fajeru [3] bez szpajzy, terozki zrobiōł sie z ni taki trocha syntymyntalny deser, ale joł tam lubia do niego wrołcać. Przepis na ta szpajza dostoł żech łod kucharki, co to tyla ich w życiu zrobiōła, że keby [4] za kołżdo [5] szpajza dostała złotek, [6] to miałaby z tego niy nojgorszoł rynta. [7] Podstawōm takego deseru sōm dobre jajca i keby żeśjcie sie chcieli jōm zrobić ze takich tōnich [8] jajec ze sklepu, to dejcie sie pokōj. [9] Do tego nojlepsze sōm take łod szczyńśliwych kurōw... czytaj dalej...
Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)