Przepis na : deser
Piyrwy 1 na kołżdym 2 wiynkszym fajerze 3 , a już na zicher 4 na weselu, szło trefić 5 take fajne małe kulki. Robi sie je ajnfachowo 6 i dojś gibko 7 , besto 8 jak mołcie 9 mlyko w proszku, to idzie sie je narychtować 10 , jak bezuch 11 już je w drōdze 12 . Nojlepi jeszcze do nich tak dać kapka 13 jakego sznapsa 14 , ale jak mołcie bajtle 15 , to sie mogecie szczelić yno 16 te bezalkoholowe. Co potrza? kostka masła- 200g 200 g mlyka w proszku 200 g pudecukru 17 pó keliszka gorzołki 18 Choć joł żech to tyż z... czytaj dalej...
Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)