Jak żech bōł [1] we radiu, to sie mie jedyn chop zapytoł, co by szło zrobić ze krupniokym. Połra [2] receptōw [3] prziszło mi do łeba [4] w czasie audycji, ale potyn niy dało mi to spokoju i tak żech prziszoł [5] na tako całoł [6] seria, co to sie baje [7] nazywać: KRUPNIOK RAJZUJE. Jako, że mie w te wakacje ciōngnie [8] do Francji, to ta wariacja na tymat ratatouille abo ratatuja (roztomajcie [9] sie to pisze) jōm łotworzi. [10] Krupniok prziszoł dō nos jakosik ze Niymiec abo Austrii- ciynżko pedzieć, [11]... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)