Błyskawiczne czekoladki mrożone, przygotowane z trzech podstawowych składników: mleczko kokosowe, mąka kokosowa i odżywka białkowa. Jako dodatki można wykorzystać orzeszki ziemne, rodzynki czy też inne bakalie. Składniki: 200 g mleczka kokosowego 1 łyżka mąki kokosowej 30 g odżywki białkowej o smaku waniliowym albo kokosowym* orzeszki ziemne Mleczko kokosowe umieścić na noc w lodówce. Łyżką połączyć z mąką kokosową i odżywką. Na koniec wmieszać orzeszki. Masę rozlać do dowolnych foremek, najlepiej sil... czytaj dalej...
Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)