Puszyste pankejki azjatyckie
Puszyste pankejki azjatyckie
Pankejki znane z wielu azjatyckich krajów: Japonii, Tajwanu, Korei i Tajlandii. Ich niezwykłość polega na tym, że w rzeczywistości te pankejki to małe suflety, które wyrastają dzięki ubitej pianie z białek. Są delikatne, puszyste i rozpływają się w ustach. Można podawać z lodami, owocami albo, po prostu, syropem klonowym i masłem. Sam przepis nie wygląda na skomplikowany, jednak cała trudność polega na tym, żeby pankejki po ściągnięciu ich z patelni nie opadły. Nie jest to proste i na pewno będzie wymagało... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Chleby Rolfa
Autor
chlebyrolfa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, syrop
Inne przepisy z Chleby Rolfa
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję