Torcik migdałowy na makowym biszkopcie (bez glutenu, laktozy, białego cukru)

Torcik migdałowy na makowym biszkopcie (bez glutenu, laktozy, białego cukru)

Torcik migdałowy na makowym biszkopcie (bez glutenu, laktozy, białego cukru)

Przed Wami nasza szalona, ukryta fantazja na temat solonych migdałów! 😎  Odkryłyśmy, że pasta z prażonych migdałów Nutura z nutą soli to cudeńko deserowe, dlatego szybko zrobiłyśmy z niej krem. Do tego piękny biszkopt z makiem nie przyćmiewa smaku kremu a tylko go podkreśla i daje fantastyczny wizualny efekt 😍  Warto wypróbować przepis 💛        Składniki (18cm): Biszkopt -4 duże jajka (bez dwóch żółtek) -50g ksylitolu Nutura -100g mąki ryżowej -20g maku Budyń waniliowy -300ml ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Candy Pandas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.