Kostka beskidzka

Kostka beskidzka

Kostka beskidzka

  BISZKOPT: jajka - 4 szt cukier - 1/2 szklanki sól- szczypta mąka pszenne - 3/4 szklanki kakao - 2 łyżki MASA KREMOWA: śmietana 30% - 500 ml adwokat - 220 ml bezy - 25 szt żelatyna w proszku - 3 łyżeczki czekolada biała  wiórki- 3 łyżeczki czekolada mleczna wiórki - 3 łyżeczki czekolada deserowa wiórki - 3 łyżeczki CIASTO: Białka ubijamy na sztywną pianę ze szczyptą soli, następnie dodajemy żółtka i delikatnie łączymy razem Przesianą mąkę pszenną i kakao dodajemy i delikatnie mieszamy.  Blac... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.