Bajaderki mini w posypce

Bajaderki mini w posypce

Bajaderki mini w posypce

biszkopty - 20 dag cukier puder - 10 dag mleko - 150 ml rodzynki - 5 dag kakao -2 łyżki masło - 5 dag rum - 1 kieliszek polewa czekoladowa wiórki kokosowe posypka - kolorowe perełki Rodzynki opłukać i namoczyć w ciepłej wodzie, odsączyć. Biszkopty bardzo drobno pokruszyć, połączyć z cukrem pudrem oraz kakao, następnie dodać rozpuszczone masło, mleko i  rum. Wszystko razem wymieszać na jednolitą gęstą masę, teraz dodać rodzynki i ponownie wymieszać. Z masy formujemy malutkie luki w dłoniach i zanurzamy w... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Camilla w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.