Przepis na : obiad
Faszerowane zraziki schabowe Delikatne i soczyste roladki wieprzowe duszone w aromatycznym sosie, dzięki czemu mięso staje się jeszcze bardziej kruche i miękkie. Zraziki możemy podać z ziemniakami, kaszą lub kluskami i ulubioną surówka, tworząc sycący i kompletny posiłek. Składniki: 6-8 plastrów schabu 6-8 łyżeczek musztardy pół szklanki mąki do obtoczenia roladek pół szklanki czerwonego wina wytrawnego 1 szklanka bulionu Przyprawy: sól, pieprz olej do smażenia FARSZ: ok 10 dkg pieczarek ok 10... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...