Przepis na : śniadanie
Pasztet z fasoli z dodatkiem żurawiny i orzechów włoskich jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Smaczny na co dzień i od święta. Każdy poradzi sobie z jego przygotowaniem. Idealny dla entuzjastów bezmięsnych wypieków :). Moim wegańskim gościom bardzo zasmakował. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 3 puszki białej fasoli konserwowej 1200 gram 1 gruszka 2 cebule 2 ząbki czosnku 1/4 szklanki oleju 1 czubata łyżeczka suszonego majeranku 1 łyżka sosu sojowego sól i pieprz do sma... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...