Przepis na : deser
Migdałowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia. Delikatne, kremowe i rozpływa się w ustach :). Słodycz przełamują krakersy. Istny raj dla łasuchów. Przepis na nie dostałam od koleżanki, jeszcze nie raz zagości na moim stole. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 2 duże opakowania krakersów każde po ok 185 gram 100 gram płatków migdałowych 3/4 szklanki cukru 1 litr mleka 250 gram masła lub margaryny 1 puszka masy kajmakowej 400 gram 500 ml śmietany 30% 2 łyżki cukru pudru 1 szklanka mąki... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...