
Pora się odgruzować... wyciągnąć stare przepisy i dodać zdjęcia z dysku, które czekają w kolejce od miesiąca. Dawno nie miałam tak długiej przerwy na blogu i kiedy dziś usiadłam do nowego postu to uświadomiłam sobie jak bardzo to lubię. Dużo ostatnio się działo, nie zdążyłam się dobrze obrócić, a połowa maja za mną. Wyjątkowo zaniedbałam urodziny Hani, które już w poniedziałek. Nie mam prezentu, nie mam pomysłu, ale mam chęci, a to już bardzo wiele. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...