NADZIANA BEZGLUTENOWA CIABATTA
NADZIANA BEZGLUTENOWA CIABATTA
Faszerowana ciabatta z piekarnika. Na rozgrzanej patelni roztapiamy mało. Podsmażamy drobno posiekaną cebulę i czosnek. Dodajemy pokrojoną w małe kawałeczki kiełbasę. Dodajemy pieczarki pokrojone w małe kawałki - smażymy ok 3-4 minut. Doprawiamy do smaku - solą, pieprzem, słodką papryką. Teraz zajmujemy się naszą ciabatta - wyciągamy jej "środek" tworząc wgłębienie. Faszerujemy nasze bułki, układamy na blachę i posypujemy serem Zapiekamy do momentu roztopienia się sera - ok 10 minut, 180 stopni.... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BezglutenowaIzabela
Autor
IskaEs
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciabatta, bułki, pieczarki, kiełbasa, papryka faszerowana
Inne przepisy z BezglutenowaIzabela
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję